HEALINGCENTRUM MERAYA 

TSR THERAPIE  ( trauma-stress release)

Body processen MTVSS EN TSS

 

Deze sessie is een combinatie van de bodyprocessen MTVSS en TSS, van Access Counsiousness® 

Het MTVSS Body Process is voor:

Het herstellen en activeren van je immuunsysteem.  

Het TSS bodyproces:

TSS is een proces van access consciousness voor de gevolgen van shock en trauma.

Het is een proces voor emotioneel trauma maar het kan ook heel goed werken om fysieke klachten te helen, vooral als de oorzaak daarvan ligt in traumatische gebeurtenissen waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurt zijn. 

Of wanneer gebeurtenissen die soms tijden geleden geweest zijn zich nu nog steeds opnieuw afspelen en er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen valt.

Misschien herken je het ook wel in je eigen leven. Het is alsof je vastzit in een soort van achtbaan die je steeds weer terug brengt bij die ene bepalende gebeurtenis... terwijl je die nou juist zo graag achter je wilt laten. En dat gaat nou net niet omdat die gebeurtenis is vastgezet in je lichaam.

Het body process TSS ontrafelt de "loop", het haalt de gebeurtenissen en emoties die aan elkaar geplakt zijn weer uit elkaar. Dit zodat, het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen.

De energie van het TSS bodyproces ontlaadt de ingrijpende gebeurtenis.

Het proces van de drievoudige sequentie systemen is bedoeld om je lichaam hier weer uit te bevrijden zodat je het ook werkelijk achter je kunt laten.

De altijd meer doorgaande dialoog in je hoofd kan dan ook ineens stoppen of verminderen en je komt meer in rust. Na de sessie voel je je anders, vaak ervaar je meer in rust en een soepeler lijf.