INEKE BUITENHUIS

 therapie en workshops 

Coaching   

We gaan eerst samen bespreken waar je tegenaan loopt. Wat je dwars zit, waarom je je niet kunt ontspannen, waarom je dingen doet die je eigenlijk niet wilt, enz. 

Je krijgt daarbij inzichten en tools waar je zelf verder mee kunt.

We werken met bijvoorbeeld met de 4 vragen- the Work, een methode om te onderzoeken wat er werkelijk speelt en wat we er zelf aan kunnen doen. Door het onderzoeken van jouw gedrag en dat van de ander en je eigen gedrag eventueel te veranderen door je verkregen inzicht.

Ook maken we gebruik van de tools van Access Counsiousness

Een andere manier om hier nog meer meer zicht op te krijgen is via systemisch werk. Door mijn intuïtieve vorm van systemisch coachen kom jij erachter hoe je relaties werkelijk in elkaar zitten en wat daar speelt op de achtergrond van (ongewenst) gedrag.

Een reactie na een opstelling voor een moeder-dochter issue:

Ellen: het was echt zo bijzonder. Meteen 's avonds na de opstelling kwamen mijn ouders langs. De spanning was eraf! Ik kon gewoon contact maken zonder lading en boosheid. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Een reactie naar een coaching traject bij relatieproblemen ( 7 sessies)

Helen: Ik denk nu, na ruim een jaar, nog vaak terug aan de coaching sessies en de inzichten en het spiegelen helpt me nog steeds. Ik ben nog steeds bij mijn man en het gaat goed tussen ons.