HEALINGCENTRUM MERAYA 

TSR THERAPIE  ( trauma-stress release)

Engelen workshops 


De basisworkshop bestaat uit twee levels in twee dagen.  

We beginnen met een healing en clearing voor je eigen systeem van Ineke. 

Je komt daardoor tot rust en in ontspanning en je systeem wordt opgeschoond om de inwijdingen en energie te kunnen ontvangen. 

Je chakra's worden schoongemaakt en je geactiveerd en je blokkades verwijderd waar mogelijk. Je verbinding met de aarde en de Bron wordt hersteld en je krijgt een inwijding in de Engelen energie. 

Een inwijding of activatie is een activatie om met helende energie van de Engelen en Aartsengelen te kunnen werken. Engelen zijn voor iedereen beschikbaar. Je moet je wel om assistentie of heling vragen, want ze mogen niet zomaar ingrijpen in onze processen en ze respecteren onze vrije wil. Het woord Engel betekent ‘boodschapper van God’. 

Ze beschermen, begeleiden en helen ons op ons pad. Ze zijn prachtig wezens en enorm krachtig. We hebben allemaal Engelen om ons heen. 

Je leert te werken met een vortex ter bescherming. We gaan zelf een vortex activeren en deactiveren. In deze vortex nodig je de Engelen en opgestegen Meesters uit om jou te helpen. 

We werken met verschillende stralen van Engelen en op de tweede dag gaan we veel praktijkwerk doen. 

Dan gaan we ook een chakrahealing leren geven samen met de Engelen en opgestegen Meesters, dit is heel krachtig en bijzonder mooi. 

De nieuwe datums volgen nog. De tweedaagse workshop kost 200 euro, incl. btw en lunch.


Healing met Engelen Vleugels 

Tijdens deze middag gaan we werken met een prachtige energetische tool, je Engelen Vleugels. 

Het is een praktische manier om troost, bescherming en heling over te brengen op mensen en situaties die het moeilijk hebben en die jouw steun en liefde kunnen gebruiken.En het werkt ook voor je eigen rust en balans.

Je krijgt activaties van je vleugels en een uitgebreide healing en clearing voor jezelf van Ineke Meraya en de Engelen van heling. 
Door deze zachte en zeer krachtige energie te ervaren kom je tot rust. Vaak voelen deelnemers ook ontroering en diepe vrede. 

Er veranderd iets in je systeem en in je frequentie. Die wordt veel hoger en daar gaan mensen om je heen op reageren. Jij wordt een brenger van vrede en een baken van rust.

Je kunt dienstbaar zijn aan de veranderingen op aarde naar een wereld met meer liefde en verdraagzaamheid door deze tool bewust in te zetten. 

Wil jij meehelpen om deze wereld en je medemens te ondersteunen in haar transformatie naar eenheid en verdraagzaamheid ? 

Wij kunnen een steen in het water zijn en kringen gaan verspreiden van licht en liefde en verdraagzaamheid, de wereld ben je namelijk zelf.

Je bijdrage voor deze dag is 50 euro, incl.btw.

De nieuwe datums volgen nog.

Ervaringen van deelnemers ( level 1 en 2)

Niels: 
Het was een inspirerende dag. Bedankt voor je liefdevolle openheid en vooral je eigen ding blijven doen.

Arie: 

Zeer goede sfeer, goede workshop. Veel geleerd, ik ben ook van mijn angsten afgeholpen. Ik ben dankbaar daarvoor. Ik voelde de hogere energie letterlijk door me heen stromen.

Desirée:

Fijn dat je de tijd neemt voor iedereen. Ook is er ruimte om ervaringen te delen (ook op ander gebied). De engelencursus zelf heb ik als heel prettig en rustgevend ervaren. Fijn dat je de healing ook even voordoet. Dit doe je met veel liefde en rust. Deze straal je uit. Mooi! Ik vind je een fijn persoon.