INEKE MERAYA BUITENHUIS     

HEALING WINGS

Engelen workshops

In het najaar van 2018 worden deze workshops voor de laatste keer gegeven. 

Healen met Engelen level 1 en 2

Deze basisworkshop bestaat uit twee levels in twee dagen.  

We beginnen met een healing en clearing voor je eigen systeem van Ineke Meraya. 

Je komt daardoor tot rust en in ontspanning en je systeem wordt opgeschoond om de inwijdingen en energie te kunnen ontvangen. 

Je chakra's worden schoongemaakt en je geactiveerd en je blokkades verwijderd waar mogelijk. Je verbinding met de aarde en de Bron wordt hersteld en je krijgt een inwijding in de Engelen energie. 

Een inwijding of activatie is een activatie om met helende energie van de Engelen en Aartsengelen te kunnen werken. Engelen zijn voor iedereen beschikbaar. Je moet je wel om assistentie of heling vragen, want ze mogen niet zomaar ingrijpen in onze processen en ze respecteren onze vrije wil. Het woord Engel betekent ‘boodschapper van God’. 

Ze beschermen, begeleiden en helen ons op ons pad. Ze zijn prachtig wezens en enorm krachtig. We hebben allemaal Engelen om ons heen. 

Deze inwijding moet aan jou gegeven worden omdat de meeste mensen hun contact met hun hogere zelf verloren hebben. Daarom hebben wie iemand nodig die dat voor ons kan doen en daar ervaring mee heeft en die zelf een hogere trilling heeft. Een hogere trilling lost altijd een lagere trilling op, dat is een natuurwet.

Je leert te werken met een vortex ter bescherming. We gaan zelf een vortex activeren en deactiveren. In deze vortex nodig je de Engelen en opgestegen Meesters uit om jou te helpen. 

We werken met verschillende stralen van Engelen en je krijgt daar informatie over. Op de eerst dag wordt je vooral klaargemaakt om met de energie te kunnen werken en op de tweede dag gaan we veel praktijkwerk doen. 

Dan gaan we ook een chakrahealing leren geven samen met de Engelen en opgestegen  Meesters, dit is heel krachtig en bijzonder mooi. 

Deze tweedaagse workshop wordt geven op 13 en 14 oktober en kost 200 euro voor 2 dagen, incl. lunch. 

Je kunt daarna meteen doorstromen naar level 3 op 21 oktober als dat je wens is.

Healen met Engelen - level 3

In level 3 gaan we weer verder met het werken en healen samen met de Engelen.

We gaan werken met de Engelen kaarten en intuïtieve readingen doen.
Ook maken we kennis met veel Engelen en hun toepassingen en specialiteiten.
We gaan healingen uitwisselen en met de vortex werken en leren een Engelen link te maken. Deze link kun je gebruiken om bijvoorbeeld sierraden en water op te laden met helende energie. 

Je kunt alleen meedoen als je level 1 en 2 hebt gevolgd.
(Deze worden gegeven op 13 en 14 oktober) 

Je bijdrage is 100 euro, incl. btw en lunch.

Het is op zondag 21 oktober van 11.00 uur tot 16.30 uur. 

Healing met Engelen Vleugels 

Tijdens deze dag gaan we werken met een prachtige energetische tool, je Engelen Vleugels. 

Het is een praktische manier om troost, bescherming en heling over te brengen op mensen en situaties die het moeilijk hebben en die jouw steun en liefde kunnen gebruiken.En het werkt ook voor je eigen rust en balans.

Je krijgt activaties van je vleugels en een uitgebreide healing en clearing voor jezelf van Ineke Meraya en de Engelen van heling. 
Door deze zachte en zeer krachtige energie te ervaren kom je tot rust. Vaak voelen deelnemers ook ontroering en diepe vrede. 

Er veranderd iets in je systeem en in je frequentie. Die wordt veel hoger en daar gaan mensen om je heen op reageren. Jij wordt een brenger van vrede en een baken van rust.

Je kunt dienstbaar zijn aan de veranderingen op aarde naar een wereld met meer liefde en verdraagzaamheid door deze tool bewust in te zetten. 

Wil jij meehelpen om deze wereld en je medemens te ondersteunen in haar transformatie naar eenheid en verdraagzaamheid ? 

Wij kunnen een steen in het water zijn en kringen gaan verspreiden van licht en liefde en verdraagzaamheid, de wereld ben je namelijk zelf.

Je bijdrage voor deze dag is 75 euro.
De lunch is potluck, we nemen iets mee om samen te delen.

Een certificaat kan op aanvraag verstrekt worden.