PRAKTIJK HEALING WINGS 

voetreflex en healing

Gastenboek 


Ervaringen van deelnemers aan de workshops. 

Reactie: Het was een inspirerende dag. Bedankt voor je liefdevolle openheid en vooral je eigen ding blijven doen. 

Reactie: Zeer goede sfeer, goede workshop. Veel geleerd, ik ben ook van mijn angsten afgeholpen. Ik ben dankbaar daarvoor. Ik voelde de hogere energie letterlijk door me heen stromen. 

Reactie: Fijn dat je de tijd neemt voor iedereen. Ook is er ruimte om ervaringen te delen (ook op ander gebied). De cursus zelf heb ik als heel prettig en rustgevend ervaren. Fijn dat je de healing ook even voordoet. Dit doe je met veel liefde en rust. Deze straal je uit. Mooi! Ik vind je een fijn persoon. 

Reactie: Ik kom zo graag bij jou lieve Ineke. Het is zo inspirerend wat je allemaal doet en ik kom altijd met nieuwe inspiratie thuis. 

Reactie : Het is zo fijn dat je zowel spiritueel als aards bent en dan ook nog met een vleugje humor. Daar houd ik van. 

Ervaringen healingavonden:

Reactie: Ik heb echt veel beter geslapen dan ik in tijden heb gedaan en kon beter doorademen. 

Reactie: Als jij begint te drummen en te zingen gebeurt er iets in mij. Het is als een helend, warm bad en ik voel me heerlijk na de tijd. 

Reactie: Ik zou iedereen deze ontspanning gunnen. En de dingen die je verteld werken ook na. Ik denk er vaak aan en de inzichten helpen me.

Ervaringen consulten:

Reactie: Deze sessies zijn mijn anti-depressiva, ik heb er zoveel aan gehad. Ik ben er ook echt door veranderd en heb meer zelfvertrouwen gekregen. 

Reactie: Mijn lijf voelt zo anders na deze sessie, er is veel meer ontspanning en ik heb een helderder hoofd. Het is echt bijzonder. 

Reactie: Ik heb veel minder buikpijn na twee sessies en begin me anders te voelen in mijn lijf. 

Reactie: Ik ben blij dat ik het gedaan heb, er is een rustiger gevoel in mijn lichaam nu. 

Reactie: Dit is echt geweldig en het issue waar ik last van had is nooit meer terug gekomen. En dat terwijl ik geen idee had wat er eigenlijk aan de hand was.

Reactie: Het werkt allemaal ook op emotioneel vlak door en ik voel me heel ontspannen.

Reactie: Mijn gehoor is sterk verbetert en dan was al na één sessie zo. Ook mijn tinnitus werd beter, hoewel het niet geheel over is en mijn evenwichtsstoornis is na een aantal sessies verdwenen.

Reactie: Jij heb altijd ruim de tijd genomen voor de behandelingen. De persoonlijke gesprekken gaven het een meerwaarde. Ik heb ervaren dat het voor jou zoveel meer is dan alleen je werk. Het heeft mij goed gedaan en misschien kom ik nog weer voor een reeks behandelingen. 

Reactie: Na de behandeling had ik ineens geen last meer van mijn knie, wonderbaarlijk.

Reactie: Deze zomer stonden we naast elkaar op de camping. Jij hebt me toen een 'snellebehandeling gegeven tegen mijn voetklachten (hielspoor). Slechts deze ene behandeling heeft mijn klachten doen verdwijnen. Dank je wel dat je dit voor mij hebt willen doen.

Reactie; Ik kon mijn voet en enkel niet goed draaien en had veel pijn tijdens het lopen, na de behandeling met voetreflex en stemvorken was het veel beter en alles voelt weer soepel.

Reactie; Ik kreeg een massage van Meraya.... Awakening the divine.

En dat was een bijzonder gevoel, alsof ik voor de eerste keer echt thuis kwam in mijn lichaam. Nu voel ik me weer vrouw en is alles in mij stromend en heb ik eerst maar eens mooie lingerie voor mijzelf gekocht. En dankbaar ben ik.....wauw.