INEKE MERAYA BUITENHUIS     

HEALING WINGS

 

EEN VROUW MET EEN MISSIE 

 

Graag wil ik een bijdrage leveren aan een wereld waarin we meer gezondheid, balans, geluk, passie en levensvreugde  kunnen ervaren.

Ik heb een prachtige ruimte in de natuur ter beschikking. Daar geef ik consulten, maar wil ik ook graag samenkomen met gelijkgestemde of belangstellende mensen om onszelf en elkaar te helpen helen en om in onze kracht te stappen. 

De basis in balans sessies zijn ter ontspanning en om tot rust te komen. Het is een combinatie van voetmassage, healing en fonoforese (stemvorken)

Opstellingen zijn verhelderend om inzicht te krijgen in patronen in je leven en wat er eventueel kan veranderen. Dit is een diepgaand en helend proces. 

De trauma - stress release sessies werken op verschillende lagen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door in het lichaam zelf te onderzoeken waar stress en trauma voor fysieke pijn en verkramping zorgt en dat aan te raken kan je lichaam dat wat er vast zit zelf los gaan laten. 

Welke sessie er gekozen wordt beslist ik samen met jou aan de hand van je verhaal , je wensen en mijn intuïtie. Uiteraard gaat dit wel in overleg. Meestal maak ik een combinatie van verschillende werkvormen.

Voor de workshops en trainingen kun je op de pagina's zelf kijken en lezen.


Ik heb zelf veel meegemaakt en geleerd en afgeleerd. Ik sta voor mezelf en wat ik deze wereld te bieden heb. 

Ik geloof dat liefde sterker is dan angst en dat ik dat uit mag dragen.

Mag ik jou ontmoeten?

Namasté, Ineke Meraya.