INEKE BUITENHUIS

 therapie en workshops 

Massage


Het lichaam heeft een natuurlijk zelfherstellend vermogen wat bij een massage geprikkeld wordt. 

Mijn massages zijn heel ontspannend, maar soms ook pijnlijk als er diep gemasseerd wordt om de energie weer door laten stromen.

Ik werk met mijn handen, door het geven van klassieke massage en energetische massage ( breussmassage op de rug) en drukpuntmassage (acupressuur / shiatsu), cupping en guasha.

Soms gebruik ik jadestenen en hotstones ter ontspanning van je spieren en voor een algeheel gevoel van ontspanning. 

Reactie: Ik ben een tijdje bij Ineke geweest omdat ik al heel lang last had van mijn rug en nek en mijn arm niet goed op kon tillen. Er was al vrij snel verbetering te merken, maar pas na een aantal sessies was als het echt over en kon ik alles weer doen zonder pijn. ( Marian)

Reactie; Als ik echt vast zit in mijn rug ga ik altijd voor de combinatie van cuppen en ontspanning en dan heb ik een hele tijd geen last van mijn rug. (Tea)

Reactie: Ik liep er al jaren mee. Ik kon niet niet goed liggen van de pijn in mijn heup. Ze drukte kort op drie plekken op mijn heup en in mijn lies. Erg pijnlijk, maar het was wel meteen over. De rest van de behandeling was heel ontspannend. (Caroline)

Reactie: Mijn kniepijn is opeens verdwenen, wonderbaarlijk.(Titia)

Reactie: Ze helpt me altijd als ik haar nodig ben, voor pijn aan mijn voeten, heupen en rug. Vroeger had ik speciale schoenen en zolen en kon ik moeilijk lopen, nu gaat het prima zonder, als ik maar op tijd terug kom. ( Freddie)