INEKE MERAYA BUITENHUIS     

HEALING WINGS

De basis in balans sessies zijn ter ontspanning en om tot rust te komen. 

Regelmatig je opgebouwde stress loslaten is gezond en ook echt nodig. Een aantal mensen komt eens per maand en in het begin vaker voor deze sessies terug. Je komt meer in ontspanning en je energie gaat beter doorstromen. Het is een combinatie van voetmassage en healing.

Reflexzonetherapie  is een oude geneeskunde. Op, met name, je voeten wordt je hele lichaam in het klein weerspiegeld. Daardoor kan ik door je via je voeten te behandelen veel in werking zetten. Dat werkt door verschillende soorten voetmassage en het werken met drukpunten (acupressuur) van de voetzolen en meridianen op de onderbenen.

Door je voeten letterlijk in mijn handen te houden wordt stress en drukte in je hoofd losgelaten. Dit geeft een gevoel van rust en ontspanning. Daardoor voel je je beter in balans. Ook kan je stressniveau dalen.

Ik werk met verschillende vormen van healing. Met een healing bied ik jouw lichaam en je geest "gezonde" frequenties aan, waardoor disbalansen en pijn kunnen verdwijnen of verminderen. Mijn natuurlijk en aangeboren gave om helende energie door te geven maakt dat jij je volledig kunt ontspannen en dat stress en pijn losgelaten kunnen worden.

 Deze vorm van handoplegging wordt aangevuld met onder andere:

- Fonoforese / stemvorken

- Soundhealing met zang en drum