INEKE MERAYA BUITENHUIS 

Centrum voor rust en balans

Opstellingen / Systemisch werk

Eerst gaan we samen onderzoeken waar jij tegenaan loopt in je leven en hoe dat anders zou kunnen, als je dat werkelijk wenst.

Mijn helderziende inzichten en het delen daarvan zorgt voor het openen naar oplossingen in plaats van het voor altijd herhalen van oude verhalen. 

Verhalen waarin er vaak met de vinger wordt gewezen naar anderen en het ego blijft zoeken naar bevestiging dat hij gelijk heeft. Dit heeft weinig tot geen zin als je echt iets wilt veranderen in je leven. Jij bent namelijk de enige die dat kunt. Daar is meer inzicht voor nodig en het oefenen met ander gedrag.

Een manier om hier meer zicht op te krijgen is via opstellingen. Opstellingen zijn dan zeer verhelderend om inzicht te krijgen in deze patronen in je leven. Door mijn intuïtieve vorm van opstellen kom je erachter wat er echt in je omgaat. En ook in de ander en hoe je relaties werkelijk in elkaar zitten en wat daar echt speelt op de achtergrond van (ongewenst) gedrag.

De stemmen in ons hoofd zitten vaak vol met oordeel en veroordelingen. Over onszelf en anderen.Vaak dragen we overtuigingen die niet van ons zijn, maar van je ouders, opvoeders en de maatschappij. Over hoe het hoort en wat er wel en niet mag. 

Er veranderd iets in je frequentie (van angst naar meer liefde door begrip) en je kunt oude dingen en overtuigingen onderzoeken en eventueel loslaten als dat kloppend is. 

Het werkt meteen. Niet alleen voor jou, maar ook voor de ander.

Een reactie na een opstelling voor een moeder-dochter issue:

Nina: het was echt zo bijzonder. Meteen 's avonds na de opstelling kwamen mijn ouders langs. De spanning was eraf! Ik kon gewoon contact maken zonder lading en boosheid. Dank je wel voor de goede begeleiding.