INEKE MERAYA BUITENHUIS

Centrum voor rust en balans

Over Ineke Meraya

Ik ben een vrouw, moeder, vriendin, therapeut, teacher en healer van 50 jaar.

Al heel lang ben ik bezig met alternatieve geneeswijzen en geïnteresseerd  in spiritualiteit. Bovendien ontdekte ik dat ik energie kon doorgeven met mijn handen en dat mensen daardoor ontspanden en tot rust kwamen en dat de pijn vaak verdween.

Na jaren bezig geweest te zijn met therapie en healing voor mezelf ben ik in 2010 met mijn eigen praktijk gestart. Eerst in Oldemarkt en Steenwijkerwold en nu op een prachtige woonboerderij in Willemsoord.

Ik heb veel opleidingen gedaan in de afgelopen jaren en daar een combinatie uit ontwikkeld die werkt. 

Ik wens jou ook toe dat je kunt genieten van het leven en jouw passie mag volgen. Helaas is dat vaak niet vanzelfsprekend.

In onze maatschappij worden hoge eisen gesteld en geeft je lichaam vaak subtiele klachten en als je daar niet naar luistert steeds ergere klachten. 

De dingen die je niet verwerkt hebt, de zogenaamde 'issues', leiden tot verkrampingen en verharding, zowel fysiek als psychisch.  

Gelukkig kun je altijd nog verbetering of genezing ervaren. Hoe oud je bent en wat je klachten zijn maakt niet uit. 

Ik help je daar graag bij. We kunnen samen overleggen wat voor jou de beste optie is.