INEKE MERAYA BUITENHUIS

 

Persoonlijke consulten

 Je bent welkom precies zoals je bent  en met al je klachten en levensvragen. 

 Zelf heb ik een lang traject doorlopen van heling van chronische vermoeidheid, stress en trauma. Alle ervaringen hebben me gebracht waar ik nu sta en wie ik ben.

Niets is voor niets geweest en met mijn ervaringen van een weg naar heling en zelfheling sta ik jou graag bij op jouw persoonlijke reis naar meer geluk en gezondheid.

Ik vind het fijn om jou te begeleiden naar meer rust, balans, gezondheid en persoonlijke kracht. Ik ben je medemens die zelf veel processen heeft doorlopen. Ik sta naast je.

Je kunt komen als je te maken hebt met fysieke pijn, stress, trauma's en ook om geestelijk meer in balans te komen en om te ontdekken hoe jouw denkpatronen in klaar zitten.

We beginnen met een kop thee of koffie en jij vertelt je verhaal. Vragen die ik je dan stel zijn bijvoorbeeld:

Waar heb je last van?

Wat zijn jouw wensen? 

Dan komt er automatisch een beeld bij me op en welke behandeling voor jou het meest geschikt is op dit moment. Alle sessies zijn een combinatie van verschillende werkvormen.

- Handoplegging

- Soundhealing met zang en drum 

- Fonoforese ( stemvorken) 

- Sjamanistische healing 

- Soul body fusion

- Access bars 

- Rasterhealing

- Magnified healing  

- Angellight ( engelen healing)

- Opstellingen

Jij staat centraal in dit consult. Jouw zelfgenezende vermogen wordt aangezet tot heling. Daar hoort ook inzicht bij en vaak zul je dan ook gezondere keuzes voor jezelf mogen gaan maken. 

Een consult van 1 tot 1,5 uur kost 75 euro. 

Alle sessies zijn incl.btw en thee/koffie.