CENTRUM VOOR RUST EN BALANS

 massage - voetreflex - meditatie   

Stress release sessie 


De meeste mensen dragen verhardingen (pantsers)  in zich door stress, wat is opgeslagen in het fysiek lichaam.

Dit zorgt voor verkramping en pijn of soms ongevoeligheid en onverschilligheid, het niet meer kunnen voelen of toelaten van gevoelens. Of voor boosheid en verdriet en vage klachten en een gebrek aan levensvreugde. Het blijven malen in je hoofd en niet tot rust kunnen komen is een veel gehoorde 'klacht'.

Deze sessies werken op verschillende niveaus en lagen: fysiek, mentaal en emotioneel. 

Hoe het werkt:

Eerst maak ik je aura (energieveld) schoon en dan geef ik je een ontspannen voetmassage om alvast in meer rust te komen waardoor je stressniveau daalt. 

Dan gaan we een release sessie in waarin we pijn, stress en trauma gaan releasen. Ik werk daarbij met mijn handen (een vorm van drukpuntmassage) en met trillingen van diverse stemvorken (fonoforese).

Dat wat in jou aanwezig is kan nu naar boven komen om opgeruimd te worden. De release die dan plaatsvindt is een vorm van ontkramping en kan zowel fysiek als emotioneel zijn.

Ons lichaam liegt nooit. Het geeft precies aan wat er is en het maakt niets uit hoe lang iets al opgeslagen zit en of je je daar wel of niet bewust van bent.

Na de sessie voel je je anders, vaak ervaar je meer in rust en een soepeler lijf. Je moet wel echt goed voor jezelf zorgen na een sessie en ook veel water drinken. 

Kijk en voel altijd bij wie jij een sessie zou willen doen. Bij mij ben je veilig.