CENTRUM VOOR RUST EN BALANS

 massage - voetreflex - meditatie   

Voetreflex


Voetreflex / Reflexologie is een oude geneeskunde. 

Op je voeten, maar ook op andere plaatsen op je lichaam, wordt je hele lichaam in het klein weerspiegeld. 

Daardoor kan ik door je via je voeten te behandelen veel in werking zetten. Dat werkt door verschillende soorten voetmassage en het werken met drukpunten (acupressuur) van de voetzolen en meridianen op de onderbenen en kuiten.

Door je voeten letterlijk in mijn handen te houden wordt stress en drukte in je hoofd losgelaten. Dit geeft een gevoel van rust en ontspanning. Daardoor voel je je beter in balans. Ook kan je stressniveau dalen.

Verder werkt het ook goed voor fysieke klachten, maar soms is een massage dan beter geschikt. We kunnen samen overleggen wat de beste optie is voor jouw klachten of wensen.

Reactie: Ik kon mijn voet niet goed draaien en had veel pijn, na 1 sessie was het over. (Gea)

Reactie: Ik had al heel lang last van hielspoor, het was tot mijn verbazing na 1 sessie over, die overigens wel even heel pijnlijk was. (Wilma)

Reactie; Ik kwam voor nierstenen, ik zou over 10 dagen geopereerd worden, maar na twee behandelingen was dat niet meer nodig. Ik kreeg na de tweede behandeling enorme pijn en moest toen plassen en ze waren weg. Ik vond het zelf wel moeilijk om te geloven maar een onderzoek liet zien dat het zo was. (Martin)

Reactie: Ik kwam volledig tot rust en voelde me nog lang na de sessie heel goed en ontspannen. (Heidi)

Reactie: Ik kom regelmatig bij Ineke voor een voetmassage en het helpt me altijd om te ontspannen en stress los te laten. ( Marianne)