WELKOM BIJ MERAYA  

REFLEXOLOGIEPRAKTIJK EN HEALINGCENTRUM


Voetreflex 

Op je voeten, maar ook op andere plaatsen op je lichaam, wordt je hele lichaam in het klein weerspiegeld. Daardoor kan ik door je via je voeten te behandelen veel in werking zetten. Dat werkt door verschillende soorten voetmassage en het werken met drukpunten (acupressuur) van de voetzolen en meridianen op de onderbenen en kuiten.

Door je voeten letterlijk in mijn handen te houden wordt stress en drukte in je hoofd losgelaten. Dit geeft een gevoel van rust en ontspanning. Daardoor voel je je beter in balans.


Het ontspant en ontstresst

Je lichaam reageert direct op een voetmassage. Je spieren ontspannen. Door de focus op je voeten gaat de aandacht daar helemaal naar toe. Je komt meteen in het hier en nu en al die nog-te-doen-zaken verdwijnen even naar de achtergrond. En daarom is voetreflexologie een goede remedie tegen stress: alles glijdt van je af en dat geeft je lichaam de kans zich te herstellen.

Het stilt pijn

Dit herken je vast: je stoot je en automatisch wrijf je over de pijnlijke plek. En ja…even later vermindert de pijn. Eenzelfde werking heeft ook voetreflexologie. Door een aanhoudende druk op een reflexgebied of drukpunt vermindert de pijn in het verstoorde reflexgebied. En juist daardoor gaat de energie weer stromen.

Verbetert de doorbloeding

Je voelt het direct als je gaat staan na een voetreflexmassage: je voeten voelen lichter, warmer en soepeler. Dat komt om dat massage de doorbloeding stimuleert en afvalstoffen verwijdert. Volgens de principes van de reflexologie gebeurt dit niet alleen in de voeten, maar ook in de rest van je lichaam. Je stofwisseling verbetert daardoor waardoor je er eveneens een stuk beter gaat uitzien.

Je slaapt beter

Veel mensen liggen ‘s nachts wel eens wakker. Sommige mensen hebben zelfs last van slapeloosheid  Oorzaak nummer 1 is stress. Bij stress maak je het hormoon cortisol aan en die houdt je alert en waakzaam. Geen goede uitgangsituatie om lekker diep te gaan slapen… Een voetreflexologie behandeling ontspant lichaam en geest. Daardoor neemt het cortisol af in je bloed. En kan je natuurlijk slaapritme zich herstellen.


Reactie: Ik kon mijn voet niet goed draaien en had veel pijn, na 1 sessie was het over. (Gea)

Reactie: Ik had al heel lang last van hielspoor, het was tot mijn verbazing na 1 sessie over, die overigens wel even heel pijnlijk was. (Wilma)

Reactie; Ik kwam voor nierstenen, ik zou over 10 dagen geopereerd worden, maar na twee behandelingen was dat niet meer nodig. Ik kreeg na de tweede behandeling enorme pijn en moest toen plassen en ze waren weg. Ik vond het zelf wel moeilijk om te geloven maar een onderzoek liet zien dat het zo was. (Martin)

Reactie: Ik kwam volledig tot rust en voelde me nog lang na de sessie heel goed en ontspannen. (Heidi)

Reactie: Ik kom regelmatig bij Meraya voor een voetmassage en healing en het helpt me altijd om te ontspannen en stress los te laten. ( Marianne)