PRAKTIJK INEKE BUITENHUIS

 therapie en workshops 


Workshop - Sjamanistische Opstellingen


Tijdens een Sjamanistische Opstelling werken we met het wiel van de vier windrichtingen en met lijnopstellingen. Ook werken we met spirits en de drum en zang.

We gaan er vanuit dat alles in het leven cyclisch is. Zoals het altijd weer voorjaar, zomer, herfst en dan weer winter wordt en alles daarna weer herhaald wordt en opnieuw begint. Als vrouw ken en herken je dit uit je menstruatiecyclus, die ook van opbouw naar afbraak gaat en steeds opnieuw begint en het feit bijvoorbeeld dat het altijd na eb weer vloed wordt en andersom. 

Wij gaan hier kijken wat er ontbreekt om stappen te zetten naar een volgende fase in ons leven en om los te laten wat niet meer dienend is om mee te nemen. 

We gaan bezig met verloren zielsdelen, deze zijn niet bij ons, omdat ze bij ons weg gegaan zijn door stress en trauma's bijvoorbeeld. Dat beperkt ons om stappen te zetten, terwijl we geen idee hebben wat het dan is wat er mist. 

De opstelling laat dit zien en ik begeleid je om daar doorheen te om te bewegen naar een volgende fase.  Dat gaat in afstemming en zachtheid en in jouw eigen tempo. We 'helpen' elkaar ook en zijn elkaars buddy. Het kunnen intense processen zijn. En heel mooi.

Wat volgt is meer heelheid en helderheid. Je wordt weer meer compleet en je kunt verder met dat wat jij wenst te manifesteren in je leven. 

Je bijdrage is 50 euro, incl. btw voor een middag. Er zijn nog geen nieuwe datums gepland.