INEKE MERAYA BUITENHUIS

Centrum voor rust en balans

Tweedaagse workshop Healen met Engelen 


Dit is een tweedaagse workshop waarin we leren wat het healen en samenwerken met Engelen en opgestegen Meesters is en een complete  chakrahealing leren te geven samen met de Aartsengelen Raphaël en Michaël en hoe we het licht van de Engelen mee kunnen laten stromen in onze behandelingen en healingsessies.

Deze energie is van een hoge en subtiele trilling en bijzonder krachtig om blokkades op te lossen op een zachte wijze.

Ook krijg je inwijdingen en activaties en veel informatie en healingen van Ineke Meraya voor jezelf om stress en blokkades los te laten en meer te gaan stromen.

De eerste dag staat vooral in het teken van de inwijdingen en de tweede is vooral een praktijkdag, waarin we een behandeling gaan uitwisselen.

Deze workshop van 2 dagen wordt gegeven van 10.00 tot 17.00 uur. De datums volgen nog.

De kosten voor deze workshop zijn 200 euro, incl. lunch.


Ervaringen van deelnemers aan de engelen workshop 


Niels: 
Het was inspirerend. Bedankt voor je liefdevolle 
openheid.


Arie: 

Zeer goede sfeer, goede workshop. Veel geleerd, ik ben ook van mijn angsten afgeholpen. Ik ben dankbaar daarvoor. Ik voelde de hogere energie letterlijk door me heen stromen.


Maria:

Het was voor mij leerzaam en een fijne ervaring. Leuk om met de chakra's en de engelen te werken en mooi om te integreren tijdens mijn behandelingen.


Stella: 

Het was al lang mijn wens om meer in contact te komen met engelen. Door deze workshop is dat mogelijk geworden. 


Desirée:

Fijn dat je de tijd neemt voor iedereen. Ook is er ruimte om ervaringen te delen (ook op ander gebied). De engelencursus zelf heb ik als heel prettig en rustgevend ervaren. Fijn dat je de healing ook even voordoet. Dit doe je met veel liefde en rust. Deze straal je uit. Mooi! Ik vind je een fijn persoon. 

.