HEALING WINGS    
ON SOLID GROUND  

Healing met Engelen Vleugels 


Tijdens deze dag gaan we werken met een prachtige energetische tool, je Engelen Vleugels. 

Het is een praktische manier om troost, bescherming en heling over te brengen op mensen en situaties die het moeilijk hebben en die jouw steun en liefde kunnen gebruiken.En het werkt ook voor je eigen rust en balans.

Je krijgt activaties van je vleugels en een uitgebreide healing en clearing voor jezelf van Ineke Meraya en de Engelen van heling. 
Door deze zachte en zeer krachtige energie te ervaren kom je tot rust. Vaak voelen deelnemers ook ontroering en diepe vrede. 

Er veranderd iets in je systeem en in je frequentie. Die wordt veel hoger en daar gaan mensen om je heen op reageren. Jij wordt een brenger van vrede en een baken van rust.

Je kunt dienstbaar zijn aan de veranderingen op aarde naar een wereld met meer liefde en verdraagzaamheid door deze tool bewust in te zetten. 

Wil jij meehelpen om deze wereld en je medemens te ondersteunen in haar transformatie naar eenheid en verdraagzaamheid ? 

Wij kunnen een steen in het water zijn en kringen gaan verspreiden van licht en liefde en verdraagzaamheid, de wereld ben je namelijk zelf.

Je bijdrage voor deze dag is  75 euro, incl.btw.


De lunch is potluck, we nemen iets mee om samen te delen.

Een certificaat kan op aanvraag verstrekt worden.

De nieuwe datums volgen nog.